המאזינה סיפרה כי היא מכינה גרנולה בתנור הביתי: "האם החימום מוריד מהערכים התזונתיים של הגרעינים?"
המאזינה סיפרה כי היא מכינה גרנולה ביתית, ומכניסה לתנור גרעינים, שקדים, אגוזים ועוד. האם החימום בתנור עלול להוריד את הערכים התזונתיים של הגרעינים? ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "חימום הורס בעיקר את ויטמין C, אך במרכיבים של הגרנולה אין ויטמין C. יש סידן, ברזל, מגנזיום, אבץ ומינרלים, שלא קורה להם כלום במהלך החימום".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
28/05/2021
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm