המאזינה סיפרה שהיא משתמשת בקמת חומוס כתחליף לקמח רגיל ושאלה על קמחים אחרים שעשויים מקטניות. ד"ר מאיה רוזמן הסבירה לה: "בגלל טרנד ההימנעות מגלוטן, קמחי הקטניות הפכו לנפוצים יותר ואפשר למצוא אותם כמעט בכל סופרמרקט. יש להם ערך תזונתי טוב הרבה יותר מאשר לקמח חיטה - אינדקס גליקמי נמוך, משביע לזמן ארוך יותר, מכיל יותר סיבים תזונתיים, ברזל, ויטמינים ועוד. ומבחינת כמות קלוריות - בול אותו דבר". בהמשך שוחחו על דרכים להפחתת תיבול במלח.