הקונדיטור מיקי שמו הוא אחד מארבעת השופטים בתוכנית 'הקינוח המושלם' ב'קשת 12', שאיריס סיפרה שהיא צופה נלהבת שלה למרות שהיא טבעונית. הוא שיתף אותה בהתלהבות על חווית השיפוט: "חלק מהדברים שם פגשנו לראשונה על סט הצילומים, היו דברים שהפתיעו אותנו מאוד. המתמודדים היו מקצוענים ברמה גבוהה, מאוד יצירתיים ולא נשענו על קינוחים גנריים. היו קינוחים שהפילו לנו את הלסת, זאת לא קלישאה".
אחד מהקינוחים המדוברים שקצרו שבחים מכל השופטים היה קינוח ה'באבלס' של ענת אלון, ושמו סיפר לאלו שרק ראו אותו על המסך איך זה הרגיש לאכול אותו: "זה היה שיחוק. החוויה החושית באכילה של כל אחד מאיתנו הייתה שונה. גם במשחק בטקסטורות ובטמפרטורות, ויותר מזה בצבעוניות עם הרוטב האדום בוהק - בסוף אוכלים עם העיניים. גם הטעמים היו מפתיעים ולא שגרתיים עם שילוב של מרירות, חמיצות ומתיקות. זאת הייתה חוויה על חושית, כיפית וקלילה".
שמו גם התייחס למסלול מהריאליטי למקצוע בחיים האמיתיים: "לדעתי כל אחד מהפיינליסטים יכול להשתלב בקונדיטוריות הטובות במדינה, אבל לפני שפותחים עסק אני חושב שהם צריכים להשתפשף ולצבור ניסיון של מספר שנים, להכיר את החוקים של התחום".
ומה הקינוח שהוא יעדיף לאכול? לדבריו "קפה או תה ועודה בחושה טובה עושה לי את זה בפער".