מהיום, פיצה ממש לא צריכה להיות נזק קלורי שיצריך מאיתנו אימון אינטנסיבי ביום שאחרי • ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון נהדר לפיצה מבצק זוקיני
אם חיפשתם נשנוש טעים שכיף לאכול, אך שלא יגרום לכם לרגשות אשם נוכח הערך הקלורי הגבוה שלו, תכינו את הבטן, ד"ר מאיה רוזמן עם הפתרון. בסוף התוכנית, הביאה ד"ר רוזמן מתכון טעים במיוחד לפיצה מבצק זוקיני, שפשוט אי אפשר להפסיק לאכול.
מרכיבים:
- 3 זוקיני
- 1/2 כוס גבינת פרמז'ן
- 2 ביצים
- 3 כפות רוטב שקשוקה/פיצה1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת 9%
- תוספות: עגבניות שרי, פטריות, כף בולגרית קוביות.תבלינים מלח, פלפל, אורגנו
אופן ההכנה:
- מגרדים בפומפייה את הזוקיני ומסננים היטב את הנוזלים
- מערבבים בקערה זוקיני וגבינת פרמז'ן
- מוסיפים את הביצים, מלח, פלפל ומערבבים היטב
- מוסיפים לתבנית 26 עגולה ומהדקים
- אופים בתנור ל-5-10 דק' 180 מעלות
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
30/07/2021
פיצה  | צילום: Ingram Images