"5 דקות הכנה, ויש לנו גיוון חורפי למנת החלבון בארוחה": ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי.
מערבבים:
200 גרם ברוקולי חתוך,
ארבע עגבניות שרי חצויות,
3 ביצים,
יוגורט פרו,
30 גרם מוצרלה
ו-30 גרם צ׳דר (פרוסה אחת)
מוסיפים קצת מלח ופלפל צ'ילי גרוס
משמנים תבנית, שופכים הכל פנימה
אופים ב 180 מעלות עד שנהיה קצת נקודות חומות. אפשר לאכול שליש מהתבנית- 200 קלוריות, במקום למשל ביצה וחצי גבינה, ולקבל 20 גרם חלבון.