המאזינה: "אם אני מוסיפה צ'יה לדייסת קוואקר חמה זה פוגע בערך התזונתי?" • ד"ר רוזמן הסבירה מדוע זה לא פוגע ומה הצ'יה מעניקה לנו
המאזינה שיתפה כי מדי יום היא צורכת צ'יה וביקשה לדעת האם היא פוגעת בערך התזונתי כאשר היא מוסיפה את הצ'יה לתוך דייסת קוואקר חמה. ד"ר מאיה רוזמן השיבה כי מעבר לכך שאינה פוגעת, לצ'יה ישנן יתרונות רבים. "יש בצ'יה יותר אומגה 3 מאשר משבמנה של סלמון", הדגישה ד"ר רוזמן.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/12/2021
ד"ר מאיה רוזמן  | צילום: 103fm