ד"ר מאיה רוזמן

יתרונות החציל

ד"ר מאיה רוזמן סיפרה על הפרי המיוחד: "מבחינה תזונתית כדאי לדעת שאין לו הרבה יתרונות", עם זאת, למה כדאי לצרוך אותו בדיאטה?


ד"ר מאיה רוזמן סיפרה על הערך התזונתי של חצילים: "החציל הוא ירק שאפשר להכין ממנו כל כך הרבה דברים והוא טעים בכל דרך, אבל מבחינה תזונתית כדאי לדעת שאין לו כמעט יתרונות".

לדבריה, "אין בו הרבה סיבים, כמעט שאין בו בכלל ויטמין C, אין בו ויטמין A, אין בו סידן, אין אבץ ואין הרבה מגנזיום, יש רק אשלגן". עם זאת, למה כדאי לצרוך אותו בדיאטה? "בגלל שיש בו רק 24 קלוריות במאה גרם", סיפרה ד"ר רוזמן.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
14/01/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


"מבחינה תזונתית כדאי לדעת שאין לו הרבה יתרונות"
"מבחינה תזונתית כדאי לדעת שאין לו הרבה יתרונות"  |  צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris