ד"ר מאיה רוזמן סיפרה על מתכון לעוגת טורט קוקוס ומוס שוקולד לבן.
טורט:
מקציפים 5 חלבוני ביצה עם 5 כפות סוכר חום עד קצף יציב. מקפלים בעדינות פנימה את החלמונים, ואז מוסיפים 4 כפות קמח מלא תופח, ו-4 כפות קוקוס. מאחדים לבלילה, יוצקים לתבנית 24, ואופים כ-25 דקות ב-170 מעלות.
מוס שוקולד הלבן:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם חצי אינסטנט טעם שוקולד לבן. אחרי שהקצפת יציבה, מוסיפים 4 כפות שוקולד לבן למריחה ומקציפים עוד כחצי דקה עד תערובת אחידה.
הרכבת העוגה:
חוצים את העוגה לרוחבה, מורחים על החלק התחתון חצי מהמוס, שמים את החצי העליון של העוגה, עליו מורחים את שאר המוס, ומעטרים בנדיבות בשוקולד צ'יפס לבן. אפשר לחלק ל-20 פרוסות, 158 קלוריות לפרוסה.