כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן ניפצה עוד מיתוס ידוע, והפעם: האם טוסט עם גבינה צהובה, הורס את הסידן שבגבינה? התשובה היא לא.
"גבינות צהובות הן מהמקורות החשובים והעשירים ביותר לסידן בתזונה שלנו, וכמעט שאין להן מזונות מתחרים בכמות סידן גבוהה", הסבירה תחילה ד"ר רוזמן, והוסיפה: "בפרוסת גבינה צהובה אחת יש כ-250 מ"ג סידן, שזה כרבע מהדרישה היומית המומלצת למבוגרים". לאחר מכן, היא הדגישה כי "כמות הסידן בטוסט או בכריך או בפיצה נשארת דומה לחלוטין לפני ואחרי החימום".