כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון דיאטטי וטעים, והפעם: לבבות ארטישוק אפויים במילוי בולגרית ובצל.
לוקחים 8 תחתיות ארטישוק (אפשר מקופסת שימורים), מסדרים על תבנית אפייה בטוסטר אובן או על נייר אפייה שבתנור.
מערבבים:
* קופסת בולגרית למריחה 5%
* כפית פשתן טחון
* חצי כפית חרדל
* רבע כפית דבש
* שן שום גדולה כתושה או חצי כפית שום גבישי
* שתי כפות בצל קצוץ מושחם על המחבת בספריי שמן
* ארבע כפות בצל ירוק קצוץ דק מאוד או עירית קצוצה
לאחר מכן מכינים מהתערובת כדורים, שמים בכל תחתית ארטישוק כדור כזה ואופים ב־170 מעלות כ-20 דקות. בכל תחתית כזו יש 40 קלוריות. אפשר לאכול את כל חמש התחתיות יחד עם סלט כארוחת ערב בכל תפריט דיאטה.