ד"ר מאיה רוזמן

מתכון ללבבות ארטישוק אפויים במילוי בולגרית ובצל

ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון טעים שיעביר לכם את סוף השבוע בנעימים • בתיאבון


כמו בכל שבוע, ד"ר מאיה רוזמן עם מתכון דיאטטי וטעים, והפעם: לבבות ארטישוק אפויים במילוי בולגרית ובצל. 

לוקחים 8 תחתיות ארטישוק (אפשר מקופסת שימורים), מסדרים על תבנית אפייה בטוסטר אובן או על נייר אפייה שבתנור.

מערבבים:

* קופסת בולגרית למריחה 5%

* כפית פשתן טחון

* חצי כפית חרדל

* רבע כפית דבש

* שן שום גדולה כתושה או חצי כפית שום גבישי

* שתי כפות בצל קצוץ מושחם על המחבת בספריי שמן

* ארבע כפות בצל ירוק קצוץ דק מאוד או עירית קצוצה

לאחר מכן מכינים מהתערובת כדורים, שמים בכל תחתית ארטישוק כדור כזה ואופים ב־170 מעלות כ-20 דקות. בכל תחתית כזו יש 40 קלוריות. אפשר לאכול את כל חמש התחתיות יחד עם סלט כארוחת ערב בכל תפריט דיאטה. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/06/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


לבבות ארטישוק אפויים במילוי בולגרית ובצל
לבבות ארטישוק אפויים במילוי בולגרית ובצל  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris