ד"ר מאיה רוזמן

פשטידה כזאת, עוד לא אכלתם

שבת כבר כאן • ד"ר מאיה רוזמן עם פשטידת פטריות, שתקבל מקום של כבוד בשולחן השבת שלכם • אתם רושמים? • מתכון לשבת


שבת המלכה בפתח: שבת הגיעה, וזה בדיוק הזמן למתכון טוב שיכניס אותנו אל השבת ברגל ימין. הפעם, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון לפשטידת פטריות. מתכון מנצח של אורן בנה הצעיר, שיגוון לנו מעט את התפריט.

מרכיבים:

  • קופסת שימורי פטריות פרוסות - 30 קל'
  • 2 כפות חמאה - 140 קל'
  • 3 בצלים קצוצים - 60 קל'
  • 4 ביצים - 400 קל'
  • 3 כפות אבקת מרק פטריות 'רכיבים טבעיים בלבד' - 100 קל'
  • רבע כוס חלב - 20 קל'
  • 200 גרם גבינות קשות שונות (רצוי קצת קשקבל או גבינה כחולה לטעם חזק) - 600 קל'

ההכנה:

לטגן את הבצל בחמאה, כשמזהיב להוסיף את פטריות ולטגן עוד כמה דקות. לצנן, לערבב עם שאר המרכיבים, לאפות בחום בינוני 45 דקות. סה"כ 1150 קלוריות לחלק למספר הריבועים.

שבת שלום!

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
29/07/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת פטריות
פשטידת פטריות  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris