ד"ר מאיה רוזמן

קראנץ' פיסטוק

טרנד הפיסטוק שכבש את עולם הקולינריה הישראלי הגיע גם לתכניתה של ד"ר מאיה רוזמן ולמתכון השבועי שלה • והפעם: ריבועי פיסטוק עם שוקולד לבן


ההכנות לשולחן השבת בעיצומן: כמידי שישי ד"ר מאיה רוזמן הגיעה עם המתכונים הכי חדשניים, מעניינים וממכרים. הפעם: קינוח מעולה ללא גלוטן - ריבועי פיסטוק עם שוקולד לבן. 

מרכיבים: 

מאה גרם חמאה מומסת (אפשר להמיס במיקרו).

חצי כוס סוכר חום.

חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן (אפשר חום).

2 ביצים, כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן (אפשר קמח שקדים).

מאה גרם פיסטוקים, 3 כפות חלב סויה, תמצית וניל, שליש כפית מלח.

אופן ההכנה:

יוצקים לתבנית ריבועית או מלבנים ואופים ב 170 מעלות בערך חצי שעה, מצננים ופורסים לריבועים.

בתיאבון! 

 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
02/09/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


המתכון השבועי - ריבועי פיסטוק
המתכון השבועי - ריבועי פיסטוק  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris