ההכנות לשולחן השבת בעיצומן: כמידי שישי ד"ר מאיה רוזמן הגיעה עם המתכונים הכי חדשניים, מעניינים וממכרים. הפעם: קינוח מעולה ללא גלוטן - ריבועי פיסטוק עם שוקולד לבן.
מרכיבים:
מאה גרם חמאה מומסת (אפשר להמיס במיקרו).
חצי כוס סוכר חום.
חצי כוס שוקולד צ'יפס לבן (אפשר חום).
2 ביצים, כוס קמח רב תכליתי ללא גלוטן (אפשר קמח שקדים).
מאה גרם פיסטוקים, 3 כפות חלב סויה, תמצית וניל, שליש כפית מלח.
אופן ההכנה:
יוצקים לתבנית ריבועית או מלבנים ואופים ב 170 מעלות בערך חצי שעה, מצננים ופורסים לריבועים.
בתיאבון!