כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי והפעם: אורז כרובית בתיבול פרסי.
מצרכים:
1 כרובית קטנה
כף שמן זית
חצי כוס עלי כוסברה
חצי כוס עלי פטרוזיליה
חצי כוס עגבניות מרוסקות
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום
*אפשר להוסיף קצת קינמון
אופן ההכנה:
מפוררים את הכרובית במעבד מזון או קוצץ ירקות עד קבלת מרקם של אורז.
משמנים מחבת גדולה בכף שמן זית או ספריי שמן
שמים את הכרובית, הכוסברה והתבלינים על המחבת ובוחשים על אש גבוהה 2-3 דקות.
מנמיכים את האש, מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבחוש עוד 2-3 דקות.
אפשר להוסיף: בצל מטוגן, קינמון, הל.
אפשר לאכול חופשי.