ד"ר מאיה רוזמן הביאה את המתכון השבועי, והפעם עוגת בראוניז ללא גלוטן, מהירות הכנה, דלות סוכר ומתאימות גם אם יש נטייה לסוכרת. השילוב של השומנים בחמאה ובקקאו, יחד עם החלבונים בביצים ובאגוזים, מעכב את ספיגת מעט הסוכר שיש במתכון זה.
מרכבים:
120 גרם שוקולד מריר דל סוכר
100 גרם חמאה
להמיס במיקרוגל
לערבב עם:
3 כפות קקאו
מאה גרם אגוזי מלך טחונים גס
כף סוכר חום
כפית תמצית וניל
קורט מלח
אופן ההכנה:
לשטוח בתבנית אינגליש (אפשר אחרת מלבנים קטנה) על נייר אפיה
לאפות בחום 170 מעלות כחצי שעה.
לצנן, לחתוך לריבועים.