ד"ר מאיה רוזמן

לא על הכרוב לבדו

כמדי שבוע ד"ר מאיה רוזמן הביאה את המתכון השבועי והפעם פשטידת כרוב בתנור • 400 קלוריות ו-20 גרם חלבון, בתיאבון


כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם את המתכון של מיטל של פשידת כרוב. 

מרכיבים ואופן ההכנה:

חצי כרוב חתוך דק

בצל לבן אחד חתוך דק

לטגן במחבת עם לחיצת ספריי שמן ותבלינים (מלח, שום, אגוז מוסקט, אבקת בצל, מה שרוצים אוהבים)

להעביר לקערה ולהוסיף שתי ביצים כף מיונז חופן פטרוזיליה קצוצה, כפית גדושה של אבקת אפייה ו 40 גרם שיבולת שועל דקה.

להעביר לאיזה תבנית שרוצים אני הכנתי ב 2 קטנות ולפזר מעל שומשום וקצח לאפות כחצי שעה בתנור חם ב 180 מעלות.

כ400 קלוריות לכל הכמות, 20 גרם חלבון.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
18/11/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


Paris