כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם את המתכון של מיטל של פשידת כרוב.
מרכיבים ואופן ההכנה:
חצי כרוב חתוך דק
בצל לבן אחד חתוך דק
לטגן במחבת עם לחיצת ספריי שמן ותבלינים (מלח, שום, אגוז מוסקט, אבקת בצל, מה שרוצים אוהבים)
להעביר לקערה ולהוסיף שתי ביצים כף מיונז חופן פטרוזיליה קצוצה, כפית גדושה של אבקת אפייה ו 40 גרם שיבולת שועל דקה.
להעביר לאיזה תבנית שרוצים אני הכנתי ב 2 קטנות ולפזר מעל שומשום וקצח לאפות כחצי שעה בתנור חם ב 180 מעלות.
כ400 קלוריות לכל הכמות, 20 גרם חלבון.