המאזינה שיתפה כי מעוניינת להכין עוגיות לחולי ציליאק ותהתה האם מוצרי המזון הארוזים נקיים מגלוטן, ואם תרחץ זה ינקה אותם
"אני רוצה לעשות עוגיות לחולי צליאק", תהתה המאזינה ושאלה: "אם אני רוחצת את השקדים והאגוזים, אני יכולה להוריד את כל הגלוטן שאולי היה יכול להיות לידם?" ד"ר מאיה רוזמן השיבה כי היא לא הייתה לוקחת את הסיכון.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
09/12/2022
שקדים, בוטנים ואגוזים  | צילום: Ingram Images