במהלך השידור, ד"ר מאיה רוזמן עונה למאזינים שכותבים לה שאלות בעמוד שלה ברשת החברתית, והפעם: מה עדיף, חלב פרה או חלב סויה?
"לדעתי חלב סויה", התחילה, והסבירה כי "צריך לשים לב שיש הרבה משקאות סויה, ביניהם יש עדיפות לחלב סויה ללא סוכר. יש בו חלבון וסידן כמו בחלב פרה, ממש אותו דבר, אבל חצי מכמות הקלוריות שיש בחלב פרה ופחות אפילו ממה שיש בחלב 1% מפרה".
עוד אמרה: "בניגוד למיתוסים שהיו לפני 20 שנה, היום כבר יודעים שאין שום בעיה לצרוך מוצרי סויה באופן יומי, יש בהם הרבה נוגדי חמצון שעוזרים נגד סרטן ומחלות אחרות, וגם הם לא משפיעים לשלילה על מאזן ההורמונים כפי שחשבו פעם. חלב סויה עדיף באופן מוחלט וברור גם מבחינת איכות הסביבה ואפקט החממה של כדור הארץ, וגם מבחינת התעללות בבעלי חיים".