ד"ר מאיה רוזמן

תרד לא רק לפופאי

ד"ר מאיה רוזמן עם המתכון השבועי שימלא לכם את הבטן באהבה • והפעם פשטידת תרד מהירת הכנה


כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם פשטידת תרד מושלמת מהירת הכנה.

מצרכים:

חבילת עלי תרד קפואים (800 גרם) מופשרים וסחוטים היטב

2 בצלים קצוצים ומטוגנים על ספריי שמן

3 ביצים

3 כפות קמח תופח

250 גרם בולגרית למריחה 5%

חצי כוס מוצרלה מגורדת

שום גבישי

2 כפות צ'ילי מתוק, תבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה: 

מערבבים הכל, משמנים תבנית פיירקס בספריי שמן, אופים ב 180 מעלות כחצי שעה

כל התבנית כ-900 קלוריות. אפשר לחלק ל-6 מנות גדולות, ולאכול עם סלט כארוחה בכל תפריט דיאטה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
23/12/2022

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


פשטידת תרד
פשטידת תרד  |  צילום: מתכון לשבת
Paris