כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי, והפעם פשטידת תרד מושלמת מהירת הכנה.
מצרכים:
חבילת עלי תרד קפואים (800 גרם) מופשרים וסחוטים היטב
2 בצלים קצוצים ומטוגנים על ספריי שמן
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
250 גרם בולגרית למריחה 5%
חצי כוס מוצרלה מגורדת
שום גבישי
2 כפות צ'ילי מתוק, תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים הכל, משמנים תבנית פיירקס בספריי שמן, אופים ב 180 מעלות כחצי שעה
כל התבנית כ-900 קלוריות. אפשר לחלק ל-6 מנות גדולות, ולאכול עם סלט כארוחה בכל תפריט דיאטה.