ד"ר מאיה רוזמן

חטיפי חלבון: גם חלבון וגם נישנוש

ד"ר רוזמן: "החטיף הזה מעולה ומצוין. מוסיף לחלבון, ומהווה נשנוש" • עם זאת הבהירה: "אבל חלבון האפונה פחות איכותי בהשוואה לחלבון מי גבינה"


עד כמה בריא לצרוך חטיפי חלבון באופן יומי? ד"ר רוזמן: "זה מעולה ומצוין. מוסיף לחלבון, ומהווה נשנוש. הם בדרך כלל לא מכילים סוכר, וזה גם משביע למשך זמן". עם זאת המליצה להעדיף חלבון מי גבינה.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
03/02/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


צילום אילוסטרציה: Ingram Image
Paris