לקראת סיומה של התוכנית השבועית שלה, ד"ר מאיה רוזמן שיתפה את המתכון לשבת שלה לשבוע הקרוב: ריבועי שיבולת שועל, דבש והפתעות.
30 ריבועים, 115 קלוריות לריבוע.
ממיסים בסיר כפול:
50 גרם חמאה.
4 כפות דבש.
2 כפות מייפל.
שליש כוס סוכר חום.
כפית קינמון.
מוסיפים:
140 גרם שיבולת שועל.
2 כפות שומשום קלוי.
2 כפות קוקוס קלוי.
150 גרם אגוזי לוז.
200 גרם תערובת של: צימוקים, שזיף מיובש, משמש מיובש, חמוציות.
משטחים בתבנית גובהה 60 על 40 ולקרר עד להתייצבות.
בתיאבון!