ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה שקיבלה ממאזינה דרך הרשת החברתית - איזו אבקת חלבון מומלצת? "אני בעד לשלב אבקות חלבון בתור השלמת חלבון אם חסר בתפריט, לא בכל מקרה", הבהירה המומחית, והסבירה: "זה לא מוצר מתועש כמו שהרוב חושבים, לוקחים את מי הגבינה ומייבשים אותם ומשם עושים אבקת חלבון".
עוד הסבירה: "רוב אבקות החלבון שאנחנו מכירים זה כבר עם תוסף של וניל, עוגיות, בננה, תות או שוקולד ולפעמים עוד כל מיני ממתיקים, אבל להגיד שזה יותר מתועש מלחם, גבינה לבנה או סימילאק? אז לא. אני משתמשת ביתרונות של זה ומוסיפה כפית לשיבולות שועל, אם אתם רוצים, אפשר גם לשייק".
לבסוף, אמרה כי "העניין הוא שמתוך 10 אבקות חלבון שאני בודקת, יש תשע עם ממתיקים רעים. לוקח לי זמן עד שאני מוצאת אבקת חלבון שמכילה סוכרלוז בלבד".