ד"ר מאיה רוזמן

"בעד לשלב אבקות חלבון כהשלמה, רק אם חסר בתפריט"

ד״ר מאיה רוזמן השיבה לשאלת המאזינה על אבקות החלבון המומלצות: "לוקח לי זמן עד שאני מוצאת אבקת חלבון שמכילה סוכרלוז בלבד"


ד"ר מאיה רוזמן השיבה לשאלה שקיבלה ממאזינה דרך הרשת החברתית - איזו אבקת חלבון מומלצת? "אני בעד לשלב אבקות חלבון בתור השלמת חלבון אם חסר בתפריט, לא בכל מקרה", הבהירה המומחית, והסבירה: "זה לא מוצר מתועש כמו שהרוב חושבים, לוקחים את מי הגבינה ומייבשים אותם ומשם עושים אבקת חלבון". 

עוד הסבירה: "רוב אבקות החלבון שאנחנו מכירים זה כבר עם תוסף של וניל, עוגיות, בננה, תות או שוקולד ולפעמים עוד כל מיני ממתיקים, אבל להגיד שזה יותר מתועש מלחם, גבינה לבנה או סימילאק? אז לא. אני משתמשת ביתרונות של זה ומוסיפה כפית לשיבולות שועל, אם אתם רוצים, אפשר גם לשייק". 

לבסוף, אמרה כי "העניין הוא שמתוך 10 אבקות חלבון שאני בודקת, יש תשע עם ממתיקים רעים. לוקח לי זמן עד שאני מוצאת אבקת חלבון שמכילה סוכרלוז בלבד".

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
17/03/2023

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אבקות חלבון
אבקות חלבון  |  צילום: ingram Images
Paris