רגע לפני סיום התוכנית, ד"ר מאיה רוזמן לא פספסה את חשיפת המתכון המדויק שלה שישלים לכם את ארוחת השבת. והפעם: כדורי פרמז'ן:
מערבבים 70 גרם פרמז'ן עם 2 חלבונים עד לקבל עיסה אחידה.
עושים כדורים עם הידיים (יוצא בערך חמישה-שישה , תלוי בגודל).
חלק חשוב - הקפאתי עשר דקות וקצת ריססתי שמן לפני שהכנסתי לתנור/מטגן.
ניסיתי גם במטגן אוויר (200 מעלות לרבע שעה) וגם בתנור (200 מעלות ל25 דקות עד שמשחים).
במטגן זה יוצא יותר אוורירי אבל גם בתנור זה טעים.
55 קלוריות ליחידה, חלבון ביצה וגבינה בלבד ללא פחמימה.
בתיאבון!