המאזינה שעלתה לשידור הביעה דאגה כלפי הצריכה הביתית הרבה של הטופו על ידי בני ביתה: "אני שומעת כל מיני תופעות שלא שמעתי עליהם, למשל שיש בו הרבה חומציות ואני לא רוצה להכניס אותו הרבה הביתה. בנוסף אנחנו קונים טופו אורגני, ואמרו לי שהוא מהונדס גנטית".
ד"ר רוזמן השיבה: "השאלה היא עד איפה הגבול שאת הולכת - אני חושבת שרוב הירקות והפירות שתאכלי היום עברו הליך של הנדסה גנטית, זה יכול להיות שיפור של הזרעים שיבשילו בעונה מסוימת, או לקחת רק את הדברים הטובים. כל מה שתגעי בו היום עבר תהליך, נורא קל להשמיץ דברים, אני בעד טופו. לפני שנים היה מיתוס עם ההורמונים בסויה".