כמדי שבוע הביאה ד"ר מאיה רוזמן את המתכון השבועי והפעם :קרקר קינואה וגבינות.
מרכיבים:
חצי כוס קינואה מבושלת.
חצי כוס גבינות קשות - אני ערבבתי פרמז'ן וצ'דר.
תבלינים - אני שמתי מלח, פלפל שחור, אבקת שום, ואבקת בצל.
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל־200 מעלות.
מערבבים היטב את כל הרכיבים.
שמים על תבנית נייר אפייה משומן, ומשטחים את התערובת עם הידיים לשכבה אחידה ודקה.
מכניסים לתנור ל־15 דקות, ואחר כך מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים לעוד עשר דקות.
מעבירים את הנייר אפייה עם הקרקר לקרש חיתוך, וחותכים בצורות לבחירתכן.
עדיף לאכול ביום ההכנה. יוצאות עשר יחידות גדולות 45 קלוריות ליחידה.