ד"ר מאיה רוזמן כמובן לא תסיים את התוכנית עם המתכון המושלם לשבת - שיגרום לכם ללקק את האצבעות - ולא לחרוג אפילו טיפה מהתפריט. והפעם: גלידת פירות טבעית.
"יש לי עץ מנגו שנופלים ממנו מלא מנגואים ואף אחד לא אוכל", שיתפה מאיה, והוסיפה: "אז חתכתי אותם לפרוסות ושמתי במקפיא – שנה שעברה. בקיץ".
"גם נשארו לי עוד שזיפים ואפרסקים שאף אחד לא אכל, גם אותם חתכתי והקפאתי. לקחתי את הפירות הקפואים, הוצאתי לשעה מהמקפיא שלא יהיו 'אבן'. שמתי במעבד מזון, הפעלתי, ויצאה גלידת סורבה טבעית מושלמת", הוסיפה.