המאזינה שיתפה את ד"ר מאיה רוזמן: "אני בת 76 ואני סוכרתית. רופא המשפחה נתן לי מרשם לברזל עדין, ואני יודעת שאת ממליצה על ברזל עדין. רציתי להתייעץ איתך".
ד"ר רוזמן ביררה עם המאזינה על כל הבדיקות שעברה, ואמרה: "בבקר יש קצת יותר ברזל מאשר בעוף או דג, אבל גם בהם יש, וגם בקטניות ובשיבולת השועל. יש סיכוי טוב שאת אוכלת כמעט את כמות הברזל שצריך, ולאט לאט זה ירד. להקפיד כל יום לאכול עוף, בשר או דג".
לבסוף, הבהירה המומחית: "הרבה פעמים תזונה יכולה לשמור על רמת ברזל טובה, אבל לא להעלות אותה. אם רוצים להעלות אותה אני כן ממליצה, באופן זמני בלבד, להיעזר בתוספים".