ד"ר מאיה רוזמן החליטה להשיב לשאלה שהגיעה אליה דרך הרשת החברתית, אך זו אולי השאלה שאנחנו שואלים את עמינו בכל פעם שכמתחילה עונת האבוקדו: מה עושים עם אבוקדו שפתחנו והשתמשנו בחלק קטן ונשאר במקרר והשחיר?
"מכירים את זה שפותחים אבוקדו, אבל עקב הקלוריות הרבות (800-400 ליחידה אחת.) אנחנו נמנעים מלאכול את כולו ואז הוא משחיר?", אמרה מאיה, והמשיכה: "אז אפשר לשמור במקפיא וזה שומר על הערכים התזונתיים בצורה מופלאה".
לאחר מכן, הסבירה כיצד נשמר את הפרי בצורה הנכונה ביותר: "מקלפים ופורסים את האבוקדו, מזליפים מעל קצת מיץ לימון, מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה ומכסים, עוטפים היטב היטב בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-24 שעות. אחרי 24 שעות מוציאים ומחלקים לשקיות פרוסות אבוקדו, ומחזירים למקפיא. כל פעם שבא לנו אבוקדו, אפילו שלא בעונה, מוציאים מהמקפיא, מפשירים ואוכלים".