מה זה חום ושעיר מבחוץ ורך וירוק מבפנים? קיווי כמובן! ד"ר מאיה רוזמן התייחסה ליתרונות התזונתיים של הפרי הסיני. לדבריה, "יש מי שיגידו שהוא שילוב של תות, בננה ואננס". מבחינת הערך התזונתי של הפרי ביקשה הד"ר להפתיע את מאזיניה הנאמנים ואמרה שקיווי הוא אחד הפירות העשירים ביותר בוויטמין C. כן, אפילו יותר מפירות הדר. "הוא עשיר בברזל, באשלגן, וביחידה אחת יש בממוצע 60 קלוריות, כך שמבחינת הדיאטה שתי יחידות קיווי הן מנת פרי = נשנוש אחד".
לשידור הצטרף החקלאי שי, שסיפר על צורת הגידול של הקיווי בישראל, וגם: איך הוא ממליץ לאחסן את הקיווי בצורה הטובה ביותר?