בא לכם נשנוש שלא יגרום לכם לחרוג מכמות הקלוריות היומית? • ד"ר מאיה רוזמן עם בייגל תרד, בטטה ופרמזן שלא תוכלו להפסיק לאכול • מתכון לשבת
סוף השבוע כבר כאן, ועימו החשק לפנק את עצמנו, בייחוד בימים מורכבים אלה. בסיום התוכנית הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נפלא לבייגל תרד, בטטה ופרמזן, שעשה לנו חשק להכין אותו באופן מיידי.
מרכיבים:
- חצי בטטה בינונית
- כוס וחצי עלי בייבי תרד
- 2 ביצים
- חצי כוס פירורי לחם
- 50 גרם בולגרית 5% מפוררת
- 50 גרם פרמזן מפוררת
- אבקת שום גבישי
- אבקת בצל
אופן ההכנה:
- מקלפים את הבטטה
- מערבבים את כל המרכיבים
- אופים כחצי שעה
- פורסים את הבטטה לפרוסות
- אופים חצי שעה עד שמתרככת
- מצננים ומועכים
- קוצצים את התרד ומערבבים עם הבטטה ושאר החומרים (אפשר במעמד מזון)
- יוצקים לתבניות דונאטס ואופים
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
19/01/2024
בייגל תרד, בטטה ופרמזן  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן