האם שמעתם על שמן קליפות לימון? • ד"ר מאיה רוזמן על הטוויסט החדש במטבח, שתוכלו להוסיף לכל דבר שאתם אוכלים או שותים • מתכון לשבת
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, הביאה ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לאוליאו סכרום, הלוא הוא שמן שמכינים מקליפות לימונים. אגב, אם תהיתם, תוכלו להשתמש בשמן לקוקטיילים, לשייקים, לרטבים ולעוגות ועוגיות, ובן רגע הן ידיפו ריח לימוני נפלא.
מרכיבים:
- קליפות לימון של שלושה לימודים
- 100 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- שמים את הקליפות בקערה
- מוסיפים את הסוכר
- מעסים את הקליפות
- מעבירים אותן לכלי סגור ומשרים ל־12 שעות
- מסננים את הנוזל
מעדיפים לא לזרוק את קליפות הלימונים? שימו אותם בתנור למשך 20 דקות ב־150 מעלות ותיהנו מקליפות מסוכרות קריספיות.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
15/03/2024
שמן קליפות לימון - אוליאו סכרום  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן