המאזינה תהתה לגבי קמחים שמתאימים לעוגה • ד"ר מאיה רוזמן הסבירה לה על הקמח המומלץ: "השאלה היא לא איפה יש הכי פחות קלוריות"
המאזינה רצתה לדעת אילו סוגי קמחים בעלי ערך קלורי נמוך ניתן להמיר במתכונים כגון עוגות ופנקייקים. ד"ר מאיה רוזמן המליצה על קמח שקדים: "כשאוכלים עוגה או פנקייק לא צריך להתייחס לכך שקמח שקדים מכיל יותר קלוריות. השאלה היא לא איפה יש הכי פחות קלוריות. קמח שקדים, היחיד שמתאים לעוגות".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
29/03/2024
"השאלה היא לא איפה יש הכי פחות קלוריות"  | צילום אילוסטרציה: Ingrem Images