לפני חג השבועות כדאי שתכירו את הפשטידה הבריאה, הקלה להכנה והטעימה ביותר שיש • מתכון השבוע
סוף סוף הגיע סוף השבוע. ולרגל מעמד מרגש זה, במיוחד לפני חג השבועות שבפתח, חלקה עמנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון נהדר לפשטידת תרד שלא תוכלו להפסיק לאכול, ובינינו, גם ממש לא תצטרכו.
מרכיבים ל־15 יחידות (כ־60 קלוריות ליחידה):
- חבילת עלי תרד קפואים (800 גרם).
- 2 בצלים קצוצים ומטוגנים על ספריי שמן.
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח תופח ללא גלוטן
- 250 גרם בלגרית למריחה 5%
- חצי כוס מוצרלה מגורדת
- שום גבישי
- 2 כפות צ'ילי מתוק, תבלינים לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מערבבים הכול, משמנים תבנית פיירקס בספריי שמן.
- אופים ב-180 מעלות כחצי שעה.
- כל התבנית כ-900 קלוריות. אפשר לחלק ל-6 מנות גדולות ולאכול עם סלט כארוחה בכל תפריט דיאטה.
בתיאבון!
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
07/06/2024
פשטידת תרד  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן