ד"ר מאיה רוזמן

מנגו, בננה ומלון, בלי בננה ומלון

אוהבים מנגו? • הידעתם שלצד טעמו הנהדר, מדובר בפרי בריא לכל הדעות? • ד"ר מאיה רוזמן על הזהב הכתום • חקלאי השבוע


לא משנה איך נסובב את זה, מנגו תמיד יזכיר לרובנו את תאילנד, או לפחות אי שמשי אחר המזמין פרי טרי ומרענן, ולצדו משקה מרענן עוד יותר. את פינת 'חקלאי השבוע' בתוכנית הנוכחית, הקדישה ד"ר מאיה רוזמן לפרי המתוק והכתום.

"זה פרי מדהים, שמשתלב בהרבה דרכים בתפריט שלנו", פתחה. "כפרי טרי לנשנוש ביניים, מרכיב עיקרי בשייקים, בגלידות, בסלט עלים מיוחד, וגם בעוגות פירות. מנגו מכיל המון ויטמין A, החשוב למערכת החיסון כי מונע כניסת וירוסים לגוף שלנו ובכך עוזר לנו למנוע הדבקה בסוגי שפעת וקורונה". 

עוד הוסיפה: "ויטמין A חשוב גם לראיית לילה ולהסתגלות של העיניים לתנאי חושך. היתרונות של המנגו לא מתבטלים כשהוא קפוא, וגם לא אם חותכים אותו ושומרים את הפרוסות במקרר כמה ימים". 

לאחר מכן שוחחה עם אלקנה בן ישר, חקלאי המגדל מנגו, ושמעה ממנו על רזי הפרי המופלא. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
19/07/2024

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מנגו
מנגו  |  צילום: נתי שוחט/פלאש90
Paris