לא משנה איך נסובב את זה, מנגו תמיד יזכיר לרובנו את תאילנד, או לפחות אי שמשי אחר המזמין פרי טרי ומרענן, ולצדו משקה מרענן עוד יותר. את פינת 'חקלאי השבוע' בתוכנית הנוכחית, הקדישה ד"ר מאיה רוזמן לפרי המתוק והכתום.
"זה פרי מדהים, שמשתלב בהרבה דרכים בתפריט שלנו", פתחה. "כפרי טרי לנשנוש ביניים, מרכיב עיקרי בשייקים, בגלידות, בסלט עלים מיוחד, וגם בעוגות פירות. מנגו מכיל המון ויטמין A, החשוב למערכת החיסון כי מונע כניסת וירוסים לגוף שלנו ובכך עוזר לנו למנוע הדבקה בסוגי שפעת וקורונה".
עוד הוסיפה: "ויטמין A חשוב גם לראיית לילה ולהסתגלות של העיניים לתנאי חושך. היתרונות של המנגו לא מתבטלים כשהוא קפוא, וגם לא אם חותכים אותו ושומרים את הפרוסות במקרר כמה ימים".
לאחר מכן שוחחה עם אלקנה בן ישר, חקלאי המגדל מנגו, ושמעה ממנו על רזי הפרי המופלא.