המאזינה התלוננה שאחרי ארוחת הבוקר היא סובלת מרעד, מסחרחורת, מרעב ומסימנים של היפוגלוקמיה, לא משנה מה היא אוכלת, עם זאת אין לה ירידה של סוכר בדם אלא עלייה. היא תהתה מה ניתן לעשות.
פרופ' קרסו השיב כי היא מתארת תסמונת הצפה: "זו תסמונת שבדרך כלל אופיינית לאנשים שעברו כריתת מעי או כריתת קיבה. אני יכול להציע לך לאכול בארוחת בוקר פחות פחמימות. ברגע שאוכלים הרבה פחמימות והן מיד מציפות את מערכת העיכול ויש ספיגה מהירה, יש תופעה שמרגישים כמו היפוגליקמיה וכשבודקים אין באמת ירידה של סוכר בדם ברוב המקרים, לפעמים יש".
לדבריו, "אם את אומרת שאין לך ירידה בדם, אם את אוכלת פחמימות, תנסי לאכול פחמימות שהן לא זמינות. לא הייתי אוכל למשל לחם וריבה או לא הייתי אוכל לחם לבן, הייתי אוכל אולי טוסט אחד מחיטה מלאה ועליה שם טחינה. כמה שפחות פחמימות, תנסי את זה למשך כמה זמן בבקרים ותראי אם תרגישי את זה".