ד"ר מאיה רוזמן

לשלב פירות וירקות טריים

המאזינה תהתה אם כשטוחנים ירקות במרק זה פוגע בסיבים התזונתיים? • ד"ר מאיה רוזמן: "ירקות שבושלו, כבר פורק בהם ויטמין סי"


המאזינה תההתה לגבי מרק שטוחנים אותו: "בשייק הטחינה הורסת את הסיבים, האם זה גם ככה במרק טחון?".

ד"ר מאיה רוזמן ענתה: "הירקות במרק כבר בושלו, ירקות שבושלו, כבר פורק בהם ויטמין סי. צריך לשלב במהלך היום פירות וירקות טריים, כי בהם יש ויטמין סי".

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/01/2025

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


מרק כתום
מרק כתום
Paris