ד"ר מאיה רוזמן

המאזינה: "קראתי ששמירת תפו"א במקרר הופך לסוכר"

ד"ר רוזמן למאזינה: "זה אכן מזרז את הפיכת המלאנין לסוכר, אבל הכמות לא ממש משמעותית"


המאזינה שאלה לגבי שמירת תפוחי אדמה במקרר: "קראתי שזה הופך לסוכר". ד"ר מאיה רוזמן הסבירה: "זה אכן מזרז את הפיכת המלאנין לסוכר, אבל הכמות לא ממש משמעותית. החיסרון הוא אם מכינים ממנו צ'יפס". עם זאת הבהירה כי במידה ומכינים צ'יפס בנינג'ה ללא שמן אין בעיה.

בהמשך תהתה לגבי צריכה של אנזימי עיכול ולגבי צריכת פסיליום.

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
09/05/2025
ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: סיוון שחור
Paris