המאזינה עלתה לשידור ושאלה את ד"ר רוזמן את השאלה הבאה: "אני רוצה לשאול האם כרוב לא מתפרק בכל וריאציה שעושים אותו?".
ד"ר רוזמן הביעה את דעתה על הנושא המדובר: "הדבר היחיד שמתפרק בחום זה ויטמין סי. את לא אוכלת רק כרוב מבחינת ירקות במשך היום. מספיק את אוכלת רבע פלפל אדום את מקבלת ויטמין סי ממקור אחר. אנחנו לא מקבלים ויטמין סי רק ממקור אחד, אנחנו מגוונים".
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.