ד"ר מאיה רוזמן

הבישול מעלים את כל הוויטמינים מהירקות?

המאזינה שאלה את ד"ר רוזמן האם כרוב או כל ירק אחר יכול להתפרק במהלך הבישול ולהיוותר ללא הוויטמנים החשובים • מה ד"ר מאיה רוזמן השיבה לה?


המאזינה עלתה לשידור ושאלה את ד"ר רוזמן את השאלה הבאה: "אני רוצה לשאול האם כרוב לא מתפרק בכל וריאציה שעושים אותו?". 

ד"ר רוזמן הביעה את דעתה על הנושא המדובר: "הדבר היחיד שמתפרק בחום זה ויטמין סי. את לא אוכלת רק כרוב מבחינת ירקות במשך היום. מספיק את אוכלת רבע פלפל אדום את מקבלת ויטמין סי ממקור אחר. אנחנו לא מקבלים ויטמין סי רק ממקור אחד, אנחנו מגוונים". 

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
18/07/2025
ד"ר מאיה רוזמן
ד"ר מאיה רוזמן  |  צילום: סיוון שחור
Paris