מוכנים למתכון שיגרום לבני הבית להתחרות על כל ביס? • ד"ר מאיה רוזמן עם תחתיות ארטישוק ממולאות בגבינה, שלא תוכלו להפסיק לאכול • מתכון לשבת
סוף השבוע כבר כאן, וזו הזדמנות נהדרת להכין משהו טעים שיפתח לנו את השישי שבת ברגל ימין. בסיום התוכנית, חלקה עמנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון לתחתיות ארטישוק במילוי גבינה ובצל ירוק, שקל להכין והרבה יותר קל לאכול.
מרכיבים:
- חבילת תחתיות ארטישוק (בדרך כלל 5 בחבילה)
- חצי גבינת טוב טעם 3% (125 גרם)
- כפית אבקת מרק פטריות (רכיבים טבעיים בלבד)
- חצי כפית חרדל
- רבע כפית דבש
- שן שום גדולה כתושה
- 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה:
- מסדרים את התחתיות על תבנית אפייה
- מערבבים את כל המרכיבים
- מכינים מהתערובת 5 כדורים
- שמים כל כדור בתוך כל אחת מתחתיות הארטישוק
- אופים למשך כ־20 דקות ל־170 מעלות
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
25/07/2025
ארטישוק ממולא  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן