המאזין תחילה ביקש להתייעץ גם הוא עם ד''ר רוזמן בנוגע לדגי סלמון ושאל: "האם נכון שצריך לאכול אותם דווקא עם העור כדי ליהנות מהיתרונות הבריאותיים שלהם?".
מאיה: "אפשר להוריד את העור בלי בעיה".
לאחר מכן דן איתה בנושא נבטים. "אם נגיד יש נבטי ברוקולי או ברוקולי, איפה יש לנו ערכים תזונתיים גבוהים יותר?" ד"ר רוזמן הסבירה: "קשה להגיד. לגבי נבטים יש לנו שני סוגים - אלה שמהקטניות, כלומר כשאתה מנביט עדשים או שעועית לבנה או גרגרי חומוס ואז החלבון יותר זמין קצת לגוף".
לדבריה, "הנבטים של הירקות כמו נבטי ברוקולי, הערכים התזונתיים שלהם מדהימים, העניין הוא שאם אתה תשקול קופסה שלמה של נבטי ברוקולי, כל הקופסה היא 30 גרם. בסיכום הכללי, בברוקולי עצמו יהיו לי יותר נוגדי חמצון וערכים תזונתיים כי הכמות שבסוף אוכלים מהנבטים האלה היא לא כל כך גדולה".