בדרך לכוס הקפה המסורתית של שישי בצהריים? • ד"ר מאיה רוזמן עם עוגיות טחינה שתמיד מתאימות לנשנוש מהיר • מתכון לשבת
חזרנו לשגרה, והשבוע הראשון של אחרי החגים מאחורינו. בא לכם משהו טעים ליד הקפה? ד"ר מאיה רוזמן חלקה עמנו מתכון לעוגיות טחינה ללא גלוטין שקל להכין, ועוד יותר קל לאכול.
מרכיבים:
- כוס טחינה גולמית מלאה
- חצי כוס סוכר חום
- כפית אבקת אפייה
- 3 כפות קורנפלור גדושות
- ביצה
- כפית תמצית וניל
- שבבי שקדים לקישוט
אופן ההכנה:
- מערבבים ולשים הכל לבצק אחיד
- יוצרים כדורים ומסדרים על נייר אפייה
- משטיחים מעט כל כדור ושמים במרכזו פרוסת שקד מולבן
- אופים ב־160 מעלות למשך כרבע שעה
בתיאבון!
כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות.
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
24/10/2025
עוגיות טחינה ללא גלוטן  | צילום: ד"ר מאיה רוזמן