תדליקו תנור

שישי אינו אותו הדבר בלי פרוסת עוגה ליד הקפה • ד"ר מאיה רוזמן עם טורט פשתן וקוקוס ממכר למדי • מתכון לשבת


עוד סוף שבוע לפנינו, וזה בדיוק הזמן למתכון שיפתח לנו את סוף השבוע בכיף. בסיום התוכנית חלקה עימנו ד"ר מאיה רוזמן מתכון לטורט פשתן וקוקוס שלא תוכלו להפסיק לאכול. 

מרכיבים:

  • 4 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
  • 4 כפות סוכר חום
  • 6 כפות פשתן טחון
  • 6 כפות קוקוס
  • 6 כפות שקדים מולבנים פרוסים
  • כפית אבקת אפייה 
  • כפית תמצית וניל 

אופן ההכנה:

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב 
  • מאחדים את החלמונים עם הווניל ומאחדים בתנועות קיפול עם הקצף
  • מערבבים את שאר החומרים היבשים, ובתנועות קיפול עדינות מאחדים עם הקצף כף אחרי כף
  • משמנים תבנית אינגליש קייק בחמאה, מעבירים את הבלילה, ואופים למשך 25 דקות ב־170 מעלות

בתיאבון! 

כתבות בתזונה ובריאות, עצות וטיפים לשיפור אורח החיים ומתכונים נחמדים - הכול בחינם, ישירות אליכם למייל! לחצו כאן להצטרפות. 

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
28/11/2025
טורט פשתן וקוקוס
טורט פשתן וקוקוס  |  צילום: ד"ר מאיה רוזמן
Paris