פרופ' רפי קרסו

על חשיבות המלח

פרופ' קרסו: "כשהנתרן נמוך בגוף, לחץ הדם יכול לרדת וזה יכול להיות מסוכן"

המאזינה שואלת לגבי רמות הנתרן הנמוכות בבדיקות הדם של בעלה, בן ה-71. פרופ' קרסו מסביר לה על חשיבות המלח בתזונה - האזינו

האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
18/08/2017

הצטרפו לערוץ הווטסאפ של 103fm


אילוסטרציה
אילוסטרציה  |  (צילום אילוסטרציה: ingimage)
Paris