קרקר כוסמין ושומשום
מרכיבים:
כוס קמח כוסמין מלא
כוס ועוד 2 כפות שיבולת שועל מלאה
4 כפות צ'יה או פשתן
חצי כוס שומשום
שני שליש כוס תערובת גרעיני דלעת וחמנייה קלופים
כפית מלח גס אטלנטי
2 כפות שמן זית
2.5 כוסות מים
אופן ההכנה:
לערבב הכל היטב, להכין 3 תבניות תנור עם נייר אפיה
לחלק את הבלילה באופן שווה בין שלוש התבניות ובעזרת כף לשטח דק דק לריבוע גדול ככל האפשר
לאפות ב150 מעלות, אחרי 10 דקות להוציא מהתנור, לחתוך בכל תבנית ל-20 ריבועים ולהחזיר לתנור לעוד חצי שעה אפיה.
בכל קרקר כזה 35 קלוריות, 3-4 כאלו מתאימים כארוחת ביניים או ארוחת בוקר בכל דיאטה.