כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לירקות ירוקים מוקפצים במחבת.
אופן ההכנה:
מטגנים בצל ושום במחבת גדולה - על כף שמן זית.
מוסיפים ירקות חתוכים:
גבעולי סלרי
עלי מנגולד
פטרוזיליה
בצל ירוק
שעועית ירוקה
ברוקולי (אפשר מהקפואים)
פול ירוק (אפשר מהקפואים)
אפונה ירוקה (אפשר מהקפואים)
וגם חצי כפית פלפל ירוק חריף
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס עבה, ו-2-3 כפות רוטב סויה.
מקפיצים במחבת או ווק במשך כ-10 דקות.