כמדי שבוע, ד"ר מאיה רוזמן המליצה על מתכון דיאטטי וקל להכנה, והפעם: מתכון לפשטידת תרד. ערכה הקלורי של כל התבנית הוא 900 קלוריות, וניתן לחלק אותה ל-6 מנות גדולות ולאכול עם סלט כארוחה בכל תפריט דיאטה.
רשימת המצרכים:
חבילת עלי תרד קפואים (800 גרם) מופשרים וסחוטים היטב
2 בצלים קצוצים ומטוגנים על ספריי שמן
3 ביצים
3 כפות קמח תופח ללא גלוטן
250 גרם בולגרית למריחה 5%
חצי כוס מוצרלה מגורדת
שום גבישי
2 כפות צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
מערבבים הכל, משמנים תבנית פיירקס בספריי שמן
אופים ב 180 מעלות כחצי שעה