המאזין שיתף ברשימת שאלות לגבי התזונה שלו, ובראשן על צריכת סיבים תזונתיים • ד"ר מאיה רוזמן ענתה לכולן והדגישה: "בישול לא הורס את הסיבים"
המאזין האדוק הכין לד"ר מאיה רוזמן רשימת שאלות לגבי התזונה שלו ופתח בקושייה: "האם קלוריות שמקורן בסיבים נספרות, והאם בישול מזונות עתירי סיבים הורס אותם?".
ד"ר מאיה רוזמן הסבירה על סוגי הסיבים השונים וקליטתם בגוף, ואמרה: "הבישול לא מפחית את כמויות הסיבים התזונתיים וגם לא הורס אותם - אלא מרכך אותם, אבל תסיסה של הסיבים במעיים יכולה לגרום לעלייה בערך הקלורי".
האמור באייטם זה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.
12/03/2021
בטטות עשירות בסיבים  | צילום אילוסטרציה: Ingram Image