ד"ר מאיה רוזמן הציגה טיפ תזונה קצר שיוכל לעזור לכם גם בתפריט הדיאטה היומי, והפעם: בעבור לא מעט אנשים שאוהבים לאפות עוגות, וגם לטעום ולאכול אותן, החלק הקשה ביותר הוא להסתפק רק בפרוסה אחת. כמובן, יש גם כאלה שחשוב להם שהעוגה תהיה ישרה ובלי קווים עקומים בתבנית. אז כיצד ניתן לעמוד בפיתוי של הפרוסה הנוספת?
"הרעיון שלי כדי לפתור את העניין: כשהעוגה מוכנה - פרסו אותה לפרוסות והכניסו למקפיא. בכל פעם שתרצו פרוסה, תוציאו ותחממו במיקרו. זה אפילו יותר טעים ודומה לעוגה שהרגע יצאה מהתנור, וזו גם שיטה שעוזרת לכך שהעוגה לא תהיה מול העיניים כל היום.
וגם, חשוב לא פחות: זה מאפשר לנו לחשב כמה קלוריות יש בכל פרוסה. אם יודעים כמה קלוריות יש בעוגה כולה (וזאת לא בעיה לחשב זאת לפי רשימת המצרכים במתכון), אפשר לחלק למספר הפרוסות ואז לדעת במדויק איך לשלב כל עוגה בתפריט הדיאטה. גם אני עושה את זה בכל מתכון".